een website vanaf € 549,-

Estentie.nl – Consulting en businesscoaching

Esther wil graag vanuit haar eigen visie mensen helpen om met voldoening en volop energie hun werk doen. Zodat zij, én de organisaties waar ze in werken, groeien. Estentie was geboren: een combinatie van ruimte maken (extentie) voor wat belangrijk is (essentie). Natuurlijk hoort bij een nieuw bedrijf ook een nieuwe website.

Wil jij ook opvallen?

Na het eerste gesprek hebben we gekozen voor een CUSTOMIZE website, inclusief UX design. Esther wil namelijk een goede start maken en een unieke website kan daarbij helpen. Tijdens het gehele traject zijn we continue in gesprek gebleven over de mogelijkheden en de beste oplossingen, om tot een geoptimaliseerde en unieke website te komen. Daar val je namelijk pas echt mee op!

Esther van Dijk:
owner Estentie.nl

customize | ux design

Remco is een aanrader voor het maken van je webdesign! Hij start vanuit het perspectief van de bezoeker van de site en begint vanuit daar met de vormgeving en functionaliteiten. Geheel naar de stijl van nu gericht op de user experience dus (ux design). Dat is ook wat je moet willen als ondernemer. Hij vraagt daarbij goed door op hoe ik mijn site in wil zetten en neemt me goed mee in de stappen van de ontwikkeling de site. Ik ben erg tevreden over de samenwerking en trots op het eindresultaat. Ik krijg ook regelmatig complimenten van bezoekers over mijn website!