een website vanaf € 549,-

WERKWIJZE

In vier stappen naar een nieuwe website! COGA biedt een werkwijze die niet alleen transparant is, maar ook dynamisch. Indien je tussentijds nog een geniaal idee krijgt, dan is dat zonde om te laten liggen. In elke fase van het stappenplan wordt je intensief betrokken in het project en vindt er regelmatig overleg plaatst om samen tot een mooie en unieke website te komen. Afhankelijk van welk pakket je kiest duurt het hele traject tussen de 5 en 14 weken. Kan je zolang niet wachten? Neem dan gerust contact op, dan gaan we kijken naar een oplossing! Hieronder een overzicht van de 4 fasen.

1

Afspraak maken

Bij elke aanvraag voor een nieuwe of gerestylde website is de eerste stap om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak worden de mogelijkheden, wensen, doelen en doelgroep besproken. We kunnen samen brainstormen over ideeën en nemen kleuren, huisstijl en afbeeldingen door. Dit alles om een helder beeld te krijgen voor wie de website wordt gemaakt.

Tijd fase I: binnen 2 weken na de aanvraag wordt geprobeerd een afspraak te maken

2

Analyse doelgroep en ontwerp

Nadat de doelgroep is vastgesteld, gaat COGA webdesign aan de slag met verschillende analyses: persona’s (beschrijving van de doelgroep en de reden waarom ze de website zouden willen bezoeken), flowcharts (technische weergave van de acties op de website) en wireframes. Hierdoor ontstaat een ‘bouwtekening’ van de website.

Bij een CUSTOMIZE website wordt er een geheel nieuw ontwerp van de website gemaakt.

Tijd fase II: 1-4 weken (afhankelijk van pakket)

3

Bouw en content vullen

COGA ontwerpt websites met het content management systeem (CMS) WordPress en met Bootstrap. WordPress is een van de grootste open-source software ter wereld. De templates worden door COGA zelf ontworpen en gebouwd. Als je liever een bestaand thema wilt gebruiken, dan kan dat natuurlijk ook. Bootstrap is een open source framework met extra mogelijkheden voor een technisch goede en responsive website.

Content
Indien gewenst, kan COGA de teksten en afbeeldingen alvast voor je plaatsen. Dan hoef je dat niet meer te doen en kan de website live!

Tijd fase III: 1 – 8 weken (afhankelijk van pakket)

4

Oplevering en evaluatie

Wanneer de website live gaat, wordt alles goed ingesteld en getest. De Google Analytics code wordt geplaatst en een beveiligingsplugin wordt geïnstalleerd. Daarna kan de champagnefles open (of drinken we gewoon een kop koffie) en kunnen we het hele project evalueren. Natuurlijk kun je daarna altijd bij COGA webdesign terecht voor je vragen!

Tijd fase IV: 1 – 2 weken

Onderhoud
Een WordPress website heeft onderhoud nodig. Dit kun je zelf doen, maar COGA kan dit ook voor je verzorgen.