een website vanaf € 549,-

TARIEVEN

Je hebt een website nodig, maar niet veel geld om dat te realiseren. Toch wil je professioneel overkomen, voldoende informatie tonen en de bezoeker helpen om snel naar zijn/haar doel te gaan. Niet iedereen heeft bakken met geld om mooie, geavanceerde websites te laten bouwen. Daarom biedt COGA webdesign verschillende pakketten aan. Op die manier is voor iedereen een goede website bereikbaar. Alle websites zijn modern en responsive.

 

Welke website past bij jou?

Snel online en voor weinig geld, kun je bijvoorbeeld met een BASIC website. Wil je meer keuzevrijheid en/of meer interactieve mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een slider, dan kies je voor een GOOD website of een Excellent website. Wil je je echt onderscheiden van je concurrent? Dan heeft COGA de CUSTOMIZE website voor je. Een uniek design met alle mogelijkheden voor een sublieme website. Dat wil toch stiekem iedereen?

 

Voor alles is een oplossing

De websitepakketten van COGA geven je de mogelijkheid om de website te kiezen die bij jou past op dit moment. Wil je toch iets toevoegen wat niet in het pakket zit? Geen probleem, dat kan altijd! Wil je later alsnog gebruik maken van een ander pakket of bijvoorbeeld een facebookfeed toevoegen? Ook dat kan, ga voor de website die bij jou past en niet andersom! Hieronder kun je de verschillende pakketten en prijzen nog eens bekijken en vergelijken. Genoeg gezien? Maak dan snel een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en een kop koffie te drinken. Of thee, of water….wat jij wilt!


SPECIFICATIES

BASIC

GOOD

EXCELLENT

CUSTOMIZE

€ 549,-

excl. BTW

€ 699,-

excl. BTW

€ 899,-

excl. BTW

v.a. € 2.999,-

excl. BTW
voor als je snel online wilt
gewoon goed
net dat beetje extra
subliem online

Standaard

thema (keuze uit) 1 (standaard) 1 (standaard) 3 (standaard) eigen thema
paginatemplate 1 2 3 onbeperkt
responsive
Wordpress CMS
SEO basis basis basis + tips basis + tips
contactformulier
aantal pagina's max. 5 onbeperkt onbeperkt onbeperkt
AANVRAGENAANVRAGENAANVRAGENAANVRAGEN

Optioneel

facebook/twitter feed
slider met afbeeldingen
uitgebreide inschrijfformulieren
tabellen met CTA buttons
integratie mailchimp

Strippenkaarten

A € 95,- (exclusief BTW)
B € 180,- (exclusief BTW)
C € 255,- (exclusief BTW)